Lahden valokuvataide ry

Galleria Uusi Kipinä
Kymintie 1, 15140 Lahti

Instagram
Facebook

© 2007-2022

Lahden valokuvataide ry:n Valokuvailtojen 22:ssa osassa työskentelystään kertovat ja kuviaan esittelevät

ANTTI SARAJA ja MARKUS KUOPPALA.

1.12.2011 klo 18:00-20:00
Galleria Uusi Kipinä, Kymintie 1, Lahti

ANTTI SARAJA (s. 1957) on hausjärveläinen valokuvaaja. Hän työskenteli Lahdessa Etelä-Suomen Sanomissa vuosina 1980-1988 ja on sittemmin toiminut freelancerina. Antti nauttii työskentelystä myös luontoympäristössä viettäen vähintään puolet vuodenkierrosta Lapissa, tukikohtanaan Savukosken Tanhua. Työtä ryydittävät pohjoisen ihmiset ja ilmiöt.

http://www.leuku.fi

Lahden Valokuvataide ry:tä Valokuvaillassa edustaa MARKUS KUOPPALA (s. 1972). Itseoppineena valokuvaajana Markus kuvaa etupäässä ilmiöitä, juhlia ja tapahtumia. Sosiaalisena kuvaajana ihmiset ovat Markuksen pääasiallinen kuvauskohde. Valokuvassa Markusta kiinnostaa tyhjiö, joka jää kuvan pinnan ja sen sisällön väliin. Omilla mielikuvilla täytetty valokuva tekee teoksesta mielenkiintoisemman niin katsojalle, kuin kuvaajalle itselleenkin. Valokuvaillassa Markus paneutuu ihmis- ja matkakuviin.

http://vekez.pp.fi/markusValokuvaillat ovat Lahden valokuvataide ry:n järjestämiä ilmaisia tilaisuuksia, joissa jokaisessa 1-2 kuvaajaa esittelevät töitään ja keskustelevat. Myös yleisö saa mieluusti osallistua keskusteluun. Jokaiselle Valokuvaillalle määrittyy oma teemansa kulloisenkin vierailijan mukaan. Vierailijat ovat eripuolilla Suomea vaikuttavia henkilöitä, jotka työkseen ja/tai taiteensa kautta toimivat valokuvan parissa. Lähes jokaisessa valokuvaillassa esittäytyy myös yksi Lahden valokuvataide ry:n omista noin kuudestakymmenestä jäsenestä. Paikalle ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!


/files/gimgs/92_sarajakotapuuttuiskussa.jpg
/files/gimgs/92_intia2008.jpg