Lahden valokuvataide ry

Galleria Uusi Kipinä
Kymintie 1, 15140 Lahti

Instagram
Facebook

© 2007-2022

VALOKUVAILTA #19
KIRA GLUSCHKOFF ja AKI LOPONEN.

17.3.2011 klo 18:00-20:00
Galleria Uusi Kipinä, Kymintie 1, Lahti
Vapaa pääsy

Lahden valokuvataide ry:n valokuvaillassa torstaina 17.3. keskitytään muoti- ja studiokuvaukseen. Illan esiintyjinä ovat yksi Suomen muotikuvauksen valovoimaisimmista tähdistä, Kira Gluschkoff, ja tunnettu lahtelainen studiokuvaaja Aki Loponen.


KIRA GLUSCHKOFF on toiminut sekä kameran edessä että takana. Kansainvälisen mallin työt pohjustivat hänen tulevaa uraansa valokuvaajana. Ehkä juuri mallina olemisen ymmärtäminen yhdistettynä visuaaliseen lahjakkuuteen on tehnyt hänestä kansainvälisesti tunnetun valokuvaajan. Hän on todennut yrittävänsä kuvata niin kuin itse haluaisi olla kuvissa. Hän houkuttelee kuvattavansa antamaan kuviin jotain itsestään. Ihmisen kuvaaminen on herkkää vuorovaikutusta, jossa kuvaajan tehtävä on esittää mallinsa mahdollisimman edustavasti.

http://www.kiragluschkoff.com/


AKI LOPONEN työskentelee Lahdessa. Hänen erityisalaansa ovat mainosvalokuvaus ja toimiminen digitaalisessa mediamaailmassa. Lisäksi hän on työskennellyt eri teattereiden kanssa.

http://www.lomagraphics.fi/


Valokuvaillat ovat Lahden valokuvataide ry:n järjestämiä ilmaisia tilaisuuksia, joissa jokaisessa 1-2 kuvaajaa esittelevät töitään ja keskustelevat. Myös yleisö saa mieluusti osallistua keskusteluun. Jokaiselle Valokuvaillalle määrittyy oma teemansa kulloisenkin vierailijan mukaan. Vierailijat ovat eripuolilla Suomea vaikuttavia henkilöitä, jotka työkseen ja/tai taiteensa kautta toimivat valokuvan parissa. Lähes jokaisessa valokuvaillassa esittäytyy myös yksi Lahden valokuvataide ry:n omista noin kuudestakymmenestä jäsenestä. Paikalle ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!

/files/gimgs/87_kira.jpg
/files/gimgs/87_akiloponen.jpg